Mogelijkheden

Home  >>  Mogelijkheden

Een boomverzorger kun je voor verschillende mogelijkheden inschakelen. Zo kun je een boomverzorger inschakelen om de bomen te kappen, bomen te snoeien, bomen weer gezond te maken, bomen veiliger te maken of om je te laten adviseren wat wettelijk en maatschappelijk mogelijk is omtrent bomen. Een boomverzorger richt zich graag op het gezond maken en behouden van bomen. Er zijn eigenlijk volop mogelijkheden om er een in te huren.

Wie schakelt een boomverzorger in?

Er zijn verschillende partijen die een boomverzorger inschakelen. Denk hierbij aan het snoeien of kappen van een boom in je tuin. Een boomverzorger wordt vaak door parken, gemeenten en bedrijven ingehuurd om bomen veilig te maken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn om overhangende takken bij een treinspoor weg te snoeien of om een zieke boom in een straat te genezen. Natuurlijk wordt een boomverzorger ook vaak ingehuurd door een particulier om een boom weg te halen. Het kan zijn dat de boom al stervende is en dus gevaarlijk wordt. Ook kan het zijn dat de boom weg moet om plek te maken voor nieuwbouw of voor een weg.

Een mooie boom!

De belangrijkste van alle mogelijkheden is toch wel om ervoor te zorgen dat je een mooie boom in je tuin of omgeving hebt. Bomen zijn de longen van de aarde. Ook zorgen ze ieder jaargetijde voor een mooi uitzicht. Een boom kunnen we dus niet missen in onze omgeving.

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Als je de mogelijkheden wilt bespreken is het verstandig om eerst vrijblijvend contact op te nemen met diverse hoveniers. Zij kunnen je dan namelijk deskundig advies geven. Ook omtrent de wetgeving, aangezien in sommige gevallen het kappen of bijknippen van bomen niet toegestaan is. Wat er precies mag en niet mag kan dan uitvoerig met een specialist besproken worden. Neem hiervoor gratis en vrijblijvend contact op met bedrijven in je regio door gebruik te maken van onze offerte service.

Bekijk ook de volgende pagina’s:

> Boomverzorging
> Boomverzorger inhuren
> Materiaal
> Prijzen
> Advies